Prikazuje se svih 7 rezultata

Show sidebar

STARDUST

918.75kn1,772.50kn
Stardust makeup ogledalo savršeno se uklapa u svaki Beauty kutak. Vole ga blogerice, vizažistice te djevojke koje tek upoznaju svijet makeupa. Idealan je za vizažiste čiji posao nije uvijek na istom mjestu, a zahtjevaju dobru rasvjetu, dimenzijama i težinom je prilagođen za jednostavno prenošenje.  

MOONLIGHT

1,258.75kn2,598.75kn
Moonlight je klasik među makeup ogledalima koji u trenu daje Vašem interijeru elegantan i topao dojam. Sofisticiran je i otmjen, te daje posebnu dozu luksuza. Kod njega kao i kod drugih ogledala, sami odlučujete da li ćete ga postaviti na zid ili na stol.

MOONLIGHT GOLD

2,113.75kn3,202.50kn
Moonlight Gold je klasik među makeup ogledalima koji u trenu daje Vašem interijeru elegantan i topao dojam. Sofisticiran je i otmjen, te daje posebnu dozu luksuza. Kod njega kao i kod drugih ogledala, sami odlučujete da li ćete ga postaviti na zid ili na stol.

MILKYWAY

1,116.25kn1,986.25kn
Milkyway makeup ogledalo je naš najprodavaniji proizvod u 2016 godini. Omiljen je među profesionalnim vizažistima.  Dimenzijama veći i ozbiljniji od Stardusta, odgovara visokim zahtjevima klijenta. Na stolu ili na zidu, privlači poglede.  

BIG BANG

1,575.00kn2,448.75kn
Big Bang, dimenzijama je veći od svih ogledala u asortimanu. Njegovi najveći klijenti su beauty saloni, vizažisti, fotografi, beauty dućani, blogerice. Ne služi samo kao sredstvo za rad, već je tu kao ukras svakog zaljubljenika u lijepe stvari. Napravljen je kako bi makeup bio besprijekoran i profesionalan.

SUPERSTAR

1,903.75kn3,272.50kn
SuperStar svojim izgledom daje dašak holivudskog glamura u Vaš makeup kutak. Hollywoodski izgled pruža bezvremensku estetsku i studijsku rasvjetu koja će vas osvijetliti ravnomjerno iz svih smjerova. U makeup ogedalo SuperStar su se zaljubili bezbrojni ljubitelji šminke, profesionalci i ljepote. Pridružite se stotinama sretnih vlasnika i dopustite da vam svaki dan svijetli!

SUPERSTAR GOLD

2,691.25kn3,811.25kn
SuperStar Gold svojim izgledom daje dašak holivudskog glamura u Vaš makeup kutak. Hollywoodski izgled pruža bezvremensku estetsku i studijsku rasvjetu koja će vas osvijetliti ravnomjerno iz svih smjerova. U makeup ogedalo SuperStar Gold su se zaljubili bezbrojni ljubitelji šminke, profesionalci i ljepote. Pridružite se stotinama sretnih vlasnika i dopustite da vam svaki dan svijetli!