MakeUp

Revolucija u skidanju šminke na jednostavan i prirodan način

Došla si doma umorna i samo se želiš zavaljat na svoj kauč i odmoriti. Privest dan kraju u svojoj udobnoj trenirci, natočiti si čašu vina, ali… trebaš još skinuti šminku, a ne da ti se! Još ako si alergična na sve te kemikalije koje se nalaze u tim slatkim malim bočicama, shvaćamo te. Gel ti isušuje kožu, ulja su ti premasna, sa drugim si iščupaš trepavice dok skidaš maskaru, od trečeg te peku oči.

Ali, svjesna si da otići spavati sa šminkom na licu šteti tvojoj koži. Pore se začepe i dolazi do pojave prištića i upalnih procesa, ali i starenja kože. U međuvremenu si se sjetila da već dugo nisi napravila piling lica, i osjećaš da je već vrijeme da se i taj manevar napravi. Previše ti je svega, a tako malo vremena.
Ne brini, naišli smo na rješenje. Odličan proizvod koji ti može pomoći. Makeup Eraser, tkanina za skidanje šminke samo sa vodom. Da, znamo da zvuči ne obećavajuće, ali pričekajte da Vam ispričamo priču. Interesantna je! Dakle..

Priča o čarobnoj tkanini
Pet godina prije lansiranja te famozne tkanine „The Original MakeUp Eraser“, osnivačica brenda, Elexsis bila je na bazenu te je uzela ogrtač na korištenje. U jednom trenutku je shvatila da nije skinula šminku. Iz nekog razloga iskoristila je ogrtač kako bi skinula šminku. Riješila je problem u sekundi i to samo sa vodom! To je bilo njeno otkriće. Neko vrijeme je na taj način skidala šminku, a onda se je jedne večeri dosjetila! Dugo već nije kupila niti jedan proizvod za uklanjanje šminke! Počela je rezati ogrtač na male komadiće, šaljući obitelji i prijateljima da ga isprobaju. Presuda je glasila: ovo sredstvo za uklanjanje šminke bez kemikalija bilo je čarobno!
Elexsis ima poduzetnički način razmišljanja. Počela je tražiti bolji i mekši materijal od onog koji je koristila. Rezultat je bio savršen spoj vrhunskog poliestera koji sadrži milijune sićušnih vlakana nalik na kosu koja djeluju kao usisavač za izvlačenje šminke s kože. Taj vrhunski materijal odobren je od dermatologa i siguran za sve tipove kože.
Elexsis je na početku ručno šivala tkanine u njezinoj šivaćoj sobi u rodnom gradu Washingtonu. Makeup Eraser lansiran je 2013. godine na tržište SAD-a, ubrzo se proširio svijetom i Europom, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj.

Sad kada smo Vam ispričali priču, imamo samo za reći wow, to je prva patentirana tkanina za skidanje šminke na svijetu! Odlična stvar koja potpuno mijenja rutinu uklanjanja šminke. Idealan je i za putovanja, ne trebate sa sobom nositi paket blazinica i vatica, postići ćete znatne uštede, a uz to ne sadrži nikakva kemijska sredstva. I na kraju krajeva, koje pakiranje! Boja je fenomenalna, za poklon, prava stvar.

A sad da objasnimo kako koristiti:
Prije prvog korištenja ju treba oprati u perilici rublja kako biste aktivirali vlakna i spriječili mrlje.
Tkaninu namočite toplom vodom te ju upotrijebite na strani kratkih vlakana za brisanje šminke nježnim kružnim pokretima
Potom okrenite na stranu s dugim vlaknima (strana s oznakom) za piling. Nastavite laganim kružnim pokretima.
I voila, koža je čista, a postupak traje niti 5 minuta.